DP4 Proefles Contact

Proeflessen

We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van DP4.nl. Omdat voor veel van onze lessen specifieke software nodig is, kun je hieronder uit verschillende proeflessen kiezen. Je krijgt een handige docentenhandleiding waarmee je in een handomdraai een DP4-les kunt geven. Laat je ons even weten wat je ervan vond?

Proefles 1

Structuur van een website

Benodigde software: Webbrowser, Microsoft Word

De leerlingen leren dat een website bestaat uit pagina's en subpagina's. Ze maken eerst de structuur van een bestaande website en vervolgens de structuur van een nieuwe website.

Download Lesopbouw Bekijk Proefles 1

Proefles 2

Filmen & Monteren

Nodig: Webbrowser, Camera, Montagesoftware

De leerlingen leren een camera hanteren en acties en dialogen herkennen in een script. Met behulp van een camera voeren ze een aangeleverd script uit.

Download Lesopbouw Bekijk Proefles 2

Proefles 3

Festival Flyer

Benodigde software: Webbrowser, Microsoft Publisher/Word

De leerlingen leren bijsnijden en vormen opmaken. Ze maken een flyer na en worden daarmee gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen.

Download Instructie Bekijk Proefles 3

Wat vond je ervan?

We zijn heel benieuwd wat je van ons lesmateriaal vindt. We gebruiken graag jouw feedback om onze lessen nóg beter te maken.

info@dp4.nl

Meer informatie

Als je vragen hebt of een licentie van DP4.nl wilt bestellen, kun je contact opnemen via info@dp4.nl. We helpen je binnen enkele ogenblikken verder.